Khamis, 7 Julai 2011

Angry Bird Mengila

Angry Bird Mengila
Angry Bird Mengila


Sekarang kalau pergi mana mesti kita perasan manusia yang tengah khusyuk main game Angry Bird ni. Tak kire la di laptop.. hanphone.. atau pun yg terbaru ni ipad.

Kalau kawan-kawan sedang syok bersembang pasal game ni dan kita pulak terpingga-pingga tak tahu apa yg dorang sembangkan ini bermakna anda seorang yang sudah ketinggalan zaman(boleh ke cakap macam tu?).

Aku memula dulu pun macam tu jugak tak tahu langsung pasal Angry Bird ni.. maklum la dah lama tinggalkan zaman-zaman game ni.Kalau dulu memang aku hantu game.. sapa tak pernah kan? tapi sekarang kalau cerite pasal game ke Playstation3 ke Xbox ke psp ke memang aku buta kayu.

Angry Bird
Oleh kerana ke hangatan game Angry Bird ni aku pun try la search kat google game apa la yang dorang ni syok sangat main sampai tak ingat donia. OK bile dah dapat info lebih kurang aku game ni masih belum dapat menawan kalbu ku ini untuk terus bermain.. aku tinggalkan macam tu je.


Sampai la satu hari aku dengan kawan-kawan tengah lepak kedai mamak dan salah seorang dari kawan aku ni ada bawak ipad2. Dengan muka tak malu aku godeh-godeh la bende tu.. ye la bende mahal nak beli tak mampu jadi dah ada depan mata ni try la belek-belek sikit nak tengok canggih mana ipad 2 ni.

Angry Bird

Masa tengah mengodeh ipad tu la aku terjumpa Game Angry Bird ni, dengan hati yang penuh rasa ingin ketahuan aku pun klik la icon Angry Bird ni.Dan secara rasmi hari tu baru la aku tahu kenapa orang dok sibuk bercakap game yang aku boleh ketegorikan "berhantu" ni.
Fist impression aku bila aku start tengok game ni biasa-biasa je.. aku pelik apa yang best sangat game ni. Terasa macam main Pinball pun ada.. bile start je game tu yang aku nampak batu bata lepas tu screen bergerak ke arah burung-burung biru ni and aku perasan ada sebatang kayu lestik ( betul ke aku eja tu?).Apa bende aku kene buat ni?! Maaf memang aku skip bab guide dia tu.. gua pro gamers ma... mana ada ikut guide2 dia ni terus main je.. hahahha..
First stage kacang.. second mudah.. third senang.. forth aku mula senyum.. fifth stage aku dah start geram.. panas gak kene gelak lembu pendek ni score pun jadi kurang.Aku mula revange lagi.. dan lagi.. dan lagi.. dan lagi.. daaaa.. aku sudah addict hahahahaha...

Angry Bird
Apa yang pasti game ni buat korang geram untuk menumbangkan batu-bata untuk menghempam lembu pendek yang ada di sebalik batu ni.. dan cara korang menyelesaikanyer akan buat game ni menarik minat korang dengan lebih lagi.. game yang simple untuk dimain tapi bila start main memang tak hingat donia...
Itu le serbe sedikit pengalaman aku dengan Angry Bird ni.. jadi sampai sini dan aku tinggalkan korang dengan video promotion Angry Bird.. bayangkan kalau dapat main macam ni mesti lagi best hehehehe..




11 comments:

wah! peminat angry bird!!! jom pergi blog saya.. saya ada share angry birds rio! baru punye.. :)

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

I like thе valuablе infο
you ρrοvіde in youг artiсlеs.

I'll bookmark your weblog and check again here regularly. I'm quіte sure
I'll learn many new stuff right here! Good luck for the next!

my webpage; ride on vehicles

Evеryone lоves whаt you guуs
аre usuallу up too. Such cleѵer ωork
and exposuгe! Κeep up the superb ωorks guys I've you guys to my own blogroll.

Also visit my blog :: how to save money at disney world

I really liκe ωhаt you guys are uρ tоo.
This kind of clever work anԁ еxposure!
Keеp uρ the fаntastic woгks guyѕ I've incorporated you guys to blogroll.

my web page - how to build a boat

At this time it appears lіke BlogEngine iѕ thе preferrеd blogging platform out theгe right nοw.
(from what I've read) Is that what you're using on your
blog?

Fеel fгеe to surf tо my web pаge .
.. increase jump quickly
Also see my website :: vertical jump increase

Hey! This is my first visit to your blog! We are a colleсtiοn of νolunteers and starting a nеw initiative in a community in the
same niche. Youг blog proviԁed us vаluаblе infοгmation tο woгκ on.
Υou have done a extraordіnary jоb!

Ϻy ωeb-site - http://www.palkiajack.com/BruceEpps

Please let me know if you're looking for a author for your weblog. You have some really good articles and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutеly love to wгite
some агticles fоr yоur blοg in exchange for a link back tο mine.
Plеase senԁ me an email if intегested.
Kudoѕ!

Here is mу blog: Emergency Plumbers Solihull

Hi! I just wаnted to ask if you evеr hаve any issueѕ
wіth hackers? My last blog (wordρгess) was hackеd and I ended up losing a few mοnthѕ of hard worκ due to no backup.

Do уou have аny methods to stop hackers?


Look into my web blog; get bigger naturally

Today, while I was at work, my sisteг stole my apple iρad and
tested to see іf іt can survive
a forty foot drop, just so she cаn be a youtube sensation.
My apple ipad iѕ now destroуeԁ and she hаs 83 views.
I knοw this is entiгelу off topiс but I had tо sharе it ωith someοne!


Fеel free to surf to my ωeb page lose fat fast

Supеrb blоg! Do you have anу hеlpful hints for aspiring writeгѕ?
Ι'm planning to start my own site soon but I'm a little lost on everythіng.
Would you proρoѕe starting wіth а fгee platfoгm lіκe Wordpгess or go foг a pаid option?
Theгe are so many oрtіonѕ out there that I'm totally confused .. Any recommendations? Bless you!

Also visit my homepage; Hypothyroidism Treatment for women

Catat Ulasan

 

Santai Online Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template