Ahad, 20 Februari 2011

Justin Bieber mati ditembak.


LOS ANGELES - Penyanyi terkenal, Justin Bieber menemui ajal apabila dia ditembak mati di dadanya dalam siri televisyen penyiasatan popular, CSI, lapor sebuah akhbar semalam.

Penyanyi lagu Baby dan berusia 16 tahun itu muncul menerusi episod terbaru CSI, Target of Obsession.

Selebriti berusia 16 tahun itu memegang watak remaja bermasalah bernama Jason McCann untuk kali kedua selepas dia mula melibatkan diri dalam siri televisyen itu pada September 2010.

"Saya bukan orang yang jahat. Justeru, saya rasa kelakar apabila dikehendaki membawakan karakter seperti ini," katanya.

Bintang muda itu menerima penghargaan Pencapaian Cemerlang Artis Antarabangsa dalam anugerah muzik popular Britain, Brit di London baru-baru ini. - Agensi

6 comments:

Leh...Tipah tertipu..hehe

ngeh.. ngeh.. ngeh...
sorry la kalau ada yang rasa tertipu.. tapi aku tak tipu kan?? :)

harharhar... terkezut ler
dah berlakon CSI plak
jadi orang jahat..

p.s. ada juga manusia yg perasan
kata dirinya BAIK.. hu3

@Nur Misnan tu namanya masuk bakul sendiri angkat hehehe..

Catat Ulasan

 

Santai Online Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template